Scroll Top
Webinar van Balans en het PAINT-consortium, over de positieve eigenschappen die samengaan met ADHD. Spreker: Martine Hoogman (Radboud UMC).

Balans organiseert samen met PAINT (zie www.paint-studies.nl) een aantal webinars over ADHD (gedrag). De webinars zijn onderdeel van een project dat tot doel heeft om betrouwbare kennis over ADHD (gedrag) te verspreiden. Het voornaamste doel van het project is om te laten zien wat er uit wetenschappelijk onderzoek komt over welke zorg voor ADHD effectief is en welke niet.

Tijdens de webinars zal een expert een halfuur een presentatie geven over een specifiek ADHD-gerelateerd onderwerp. Daarna is er veel ruimte voor vragen en discussie. De webinars zijn gratis bij te wonen. Meldt u wel van tevoren aan via deze pagina.

Over dit webinar:

Martine Hoogman is universitair docent bij het Radboud UMC Nijmegen. Haar onderzoek richt zich op ADHD en dan met name op de positieve eigenschappen die samen kunnen gaan met ADHD, zoals creativiteit. Daarnaast is zij projectleider van ADHDplaza, een website die wetenschappelijke kennis over ADHD toegankelijk maakt voor jongeren met ADHD en hun leeftijdsgenoten. In het webinar zal Martine iets vertellen over positieve eigenschappen, die samen kunnen gaan met ADHD.

Je ontvangt 1 dag van tevoren een ZOOM-link van Balans waarmee je direct kunt inloggen en deelnemen. Je kunt dus niet inloggen via de mail van Eventbrite!

Wanneer je geen Balans-mail hebt ontvangen, neem dan contact op met Claudette Nouris via de Whatsapp telnr. 06-53524006.

Wanneer je je persoonsgegevens achterlaat op het aanmeldformulier gebruikt Balans dit voor het toesturen van informatie over dit webinar of evenement. En kan Balans dit gebruiken om je te benaderen met mogelijk andere informatie van Balans die mogelijk interessant is voor jou. Wij delen persoonsgegevens nooit met derden.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.