Scroll Top
Details
Date:

juni 20

Time:

19:00 - 21:30

Event Category:

Evenementen

Click to Register: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-workshop-zelfzorg-890122539477
Organizer

Oudervereniging Balans

Website: https://www.eventbrite.nl/o/oudervereniging-balans-16642183486
Venue

Praktijkruimte

5 Lintelerweg, 7556 PD Hengelo

Hengelo, OV, NL, 7556 PD

In de workshop ‘Zelfzorg’ gaan we onder andere aan de slag met tools om stress te verlagen. De workshop wordt begeleid door Jasmijn Jaran.

In de workshop ‘Zelfzorg’ gaan we onder andere aan de slag met tools om stress te verlagen. Een manier om stress te verlagen en positiever te gaan denken is het gebruiken van affirmaties. Dit zijn korte, bekrachtigende en positieve zinnetjes die je kunnen helpen om positief te denken.

De workshop wordt begeleid door Jasmijn Jaran. Jasmijn is 36 jaar en woont samen met haar twee kinderen Ellanor (7 jaar) en Noah (5 jaar) in Enschede. In het dagelijkse leven is zij docent psychologie op een Hogeschool in Enschede. Daarnaast is ze ook opgeleid als psycholoog en heeft ze sinds maart 2023 een eigen praktijk. Haar dochter is gediagnosticeerd met ASS. Haar zoon heeft daarnaast ook ARFID en is hoogbegaafd. Lees hier een interview met Jasmijn:

https://www.mamavita.nl/nieuws/2024/2/18/10-vragen-interview-jasmijn-jaran-workshop-zelfzorg

Op deze avond is er ook ruimte om vragen te stellen aan regiomoeder Henrike Maat (IQ coach) en kan je ervaringen uitwisselen met andere moeders. https://www.iqcoaches.nl/coach/henrike-maat-goor

Wanneer? Donderdagavond 20 juni, 19.00 – 21.30 uur

Waar? Praktijkruimte, Lintelerweg 5, 7556 PD Hengelo.

Kosten? Gratis voor leden van Balans en MamaVita. Niet-leden betalen een bijdrage ad € 2,50 excl. servicekosten. Iedereen krijgt koffie en thee met wat lekkers aangeboden.

Aanmelden via de oranje knop rechts bovenaan

Wanneer je je persoonsgegevens achterlaat op het aanmeldformulier gebruikt Balans dit voor het toesturen van informatie over dit evenement. En kan Balans dit gebruiken om je te benaderen met andere informatie van Balans die mogelijk interessant is voor jou. Wij delen persoonsgegevens nooit met derden.

Privacyvoorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze informatie opslaan via uw browser van specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Let op dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.