Scroll Top

Extra informatie bij artikel ‘Opruimen vraagt een duidelijke en eenvoudige aanpak’ 

Gwendoline van Balberghe is via haar onderneming NetjesOpOrde professioneel opruimbegeleider. Vanuit persoonlijke ervaringen ontwikkelde ze technieken om mensen met autisme en hun omgeving te helpen. Zij leerde zich te verplaatsen in hun leefwereld, kan zich inleven in hun behoeften en herkent de struikelblokken. Als ervaringsdeskundige merkte ze al gauw dat er een grote hulpvraag was om te helpen met opruimen bij begeleiders van mensen met autisme, zoals familie, vrienden, leerkrachten, thuishulpdiensten en mensen van begeleid wonen.

Voor Balans gaf Gwendoline op 5 februari 2024 een webinar voor leden van Balans over opruimen, kijk dat webinar hier terug!

Netjes op orde, opruimen en autisme

ISBN: 9789464369298, € 16,22

 

Een praktisch en doelgericht boek, overal toepasbaar en vooral overzichtelijk. Voor iedereen die graag alles op orde heeft, maar de stap naar opruimhulp aan huis nog te groot vindt. Of voor professionals die mensen met autisme willen ondersteunen bij het opruimen.

Lees ook ons Balansdossier autisme!

Privacyvoorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze informatie opslaan via uw browser van specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Let op dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.