Scroll Top

Extra informatie bij artikel ‘Slimme trucs voor alledaagse hindernissen’ 

De boeken Lifehacks voor vrouwen met autisme deel 1 en deel 2 zijn geschreven na het boek Lifehacks voor meiden met autisme. Wij spraken in Balans Magazine Els Blijd-Hoogewys over deze Lifehacks-boekenreeks die ze samen met Marleen Bezemer, Audrey Mol, Annelies Spek en een groot aantal ervaringsdeskundigen heeft geschreven.

Els Blijd-Hoogewys (1973) is klinisch psycholoog en psychotherapeut. Ze is behandelcoördinator van de specialistische teams van INTER-PSY in Groningen, en is gespecialiseerd in de diagnostiek en behandeling van vrouwen met autisme. In 2017 richtte ze Female Autism Network of the Netherlands (FANN) op, een netwerk van experts en ervaringsdeskundigen. Het doel van FANN: de diagnostiek en behandeling van meisjes en vrouwen met autisme verbeteren.

Lees hier meer over autisme op onze website.

Privacyvoorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze informatie opslaan via uw browser van specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Let op dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.