Wij ondersteunen en versterken ouders van kinderen met problemen bij leren en/of gedrag in opvoeding, onderwijs en zorg

Extra informatie bij artikel ‘Column Zorg: Oefening baart niet altijd kunst’

Katrien Horions is moeder van een tienjarige creatieve maakster en spring-in-het-veld met dyslexie. Zij is ook logopedist met een passie voor kinderen, jongeren en volwassenen met leerstoornissen en senior docent bij Academie Logopedie van Zuyd Hogeschool. Daarnaast is zij lid van de stuurgroep Dyslexie Centraal.
In Balans Magazine schreef Katrien een column. Hieronder vind je links naar relevante sites en informatie.

Lees hier verhalen van Katrien en haar tienjarige dochter.

Katrien is logopedist bij Logiko in België. Lees hier meer over hun missie en visie. Ook bij dyslexie kan logopedie waardevolle ondersteuning bieden. Lees hier hoe Logiko dat ziet.

Daarnaast is Katrien senior docent bij Academie Logopedie van Zuyd Hogeschool. Wil je meer weten over deze opleiding tot logopedist? Kijk dan hier.

Vanuit Zuyd Hogeschool is de site dyslexiehulpmiddelen.com ontwikkeld. Hier vind je informatie over dyslexiehulpmiddelen en hoe je ze optimaal gebruikt, voor personen met dyslexie, voor ouders, docenten en dyslexiedeskundigen.

Katrien Horions is ook lid van de stuurgroep Dyslexie Centraal, die informatie verzamelt over leesproblemen en dyslexie in onderwijs en zorg. Lees hier bijvoorbeeld over het succesvol implementeren van dyslexiehulpmiddelen op school.

Zoek op deze website:

  • Categorie

  • Diagnose/Aanleg

  • Leeftijd

  • Regio

  • Documenttype

Deze website is gemaakt door Project Icarus!

Project Icarus is een uitdagende en leerzame plek voor jongvolwassenen met een beperking die zichzelf willen ontwikkelen op het gebied van computers en ICT.

Wil je ook je website laten maken door Project Icarus?