Scroll Top

Extra informatie bij zorgcolumn ‘t Kabouterhuis Balans Magazine 2

Meer lezen over 't Kabouterhuis

Wat is ‘t Kabouterhuis

’t Kabouterhuis is een Jeugdzorgorganisatie die expert is in het diagnosticeren, begeleiden en behandelen van opvoed, gedrags-, psychische en psychiatrische problemen bij kinderen van 0 tot 7 jaar, en hun ouders.

Zij hebben een breed aanbod van preventie tot aan een gespecialiseerde (groeps-)behandeling, werken wijkgericht, wetenschappelijk onderbouwd, met een multidisciplinaire aanpak en vanuit de IMH-visie, Kansrijke Start en Kind in context. Vroegsignalering is hierbij een uitgangspunt. En vroeg behandelen om later erger te voorkomen.

Het werk van ’t Kabouterhuis is primair gericht op een gezonde sociale en emotionele ontwikkeling van het jonge kind. Zij zijn hierin expert door hun werkwijze, kennis & ervaring. Kennis(overdracht) & Innovatie zijn de motors achter de behandelwijzen van ‘t Kabouterhuis.

Vragen over zorg?

Heb jij vragen over zorg voor jouw kind? Bel dan eens met De advieslijn van Balans of vul ons contactformulier in. Kijk hier voor meer informatie, de openingstijden van de advieslijn en het contactformulier.

Interessante webinars om terug te kijken:

Autisme-talent en systemisch kijken naar autisme

Kick-off webinar van stichting A-Talent van zaterdag 12 maart 2022.  Klik op de link om te kijken en vul het wachtwoord in om toegang te krijgen. https://vimeo.com/671977978   Het wachtwoord is: A-Talent

Webinar van 15 maart 2022 over systemisch kijken naar autisme met als spreker Mirjam Krowinkel.  De presentatie is terug te kijken via de link https://youtu.be/hkF1E4M2lHg

Privacyvoorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze informatie opslaan via uw browser van specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Let op dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.