Scroll Top
foto

Laat je stem horen over de landelijke norm basisondersteuning 

Wat is nu nodig om écht passend onderwijs te bieden? Welke basisondersteuning biedt elke school op dit moment aan haar leerlingen? Help ons door je stem te laten horen over het huidige concept van de landelijke norm voor basisondersteuning.

Een landelijke norm basisondersteuning maakt duidelijk wat elke school aan basisondersteuning moet kunnen bieden. Dit vermindert regionale verschillen en geeft duidelijkheid aan zowel leraren en ouders aan wat zij van een school kunnen verwachten. De norm wordt dit najaar opgeleverd en overhandigd aan het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. De landelijke norm zal in wetgeving vastgelegd worden.

Ben jij leraar, begeleider in het onderwijs, ouder, leerling, schoolleider of werkzaam voor een schoolbestuur of samenwerkingsverband? Vul de enquête in via https://www.kbanijmegen.nl/norm-basis. Samen maken we het verschil!

Dit onderzoek wordt uitgevoerd door KBA Nijmegen, Expertisecentrum Nederlands en P2 in opdracht van de Algemene Onderwijsbond en Ouders & Onderwijs. Balans is betrokken in de klankbordgroep.

 

Related Posts

Privacyvoorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze informatie opslaan via uw browser van specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Let op dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.