Scroll Top
Leren voor het examen

Lerenvoorhetexamen.nl voor als je je zelfstandig moet voorbereiden op het eindexamen

Ken je de website lerenvoorhetexamen.nl al? Op deze website van Kennisnet is alle handige informatie te vinden die je nodig hebt voor het leren voor je centraal schriftelijke examen. . Lerenvoorhetexamen.nl is in coronatijd ontwikkeld door Kennisnet voor alle eindexamenkandidaten die zich vanuit huis moesten voorbereiden op de examens. En onlangs kwam er goed nieuws. Deze website richt zich nu speciaal op thuiszitters leerlingen die afstandsonderwijs volgen of staatsexamen doen. Goede nieuws is dat de website voor deze groep blijft bestaan.

 

En Kennisnet wil de website zelfs verbeteren. Daarom horen ze graag ervaringen van leerlingen die zich vanuit huis (door ziekte of om een andere reden) voorbereiden op het eindexamen.

Oproep: Help mee de website te verbeteren!

Kim Lever wil graag in contact komen met leerlingen uit de bovenbouw die thuiszitter zijn of afstandsonderwijs volgen. Om telefonisch, via Teams, e-mail of WhatsApp een gesprekje te voeren over welke informatie zij nodig hebben bij de voorbereiding op het eindexamen. Wat helpend is en wat niet. Het gesprekje zal bestaan uit een aantal vragen en/of het invullen van een vragenlijst. Zodat de website nog meer afgestemd kan worden op wat thuiszitters nodig hebben. En krijg je als dank voor het meewerken een attentie.

Wil (jouw kind) meedoen? Stuur een mail naar K.Lever@kennisnet.nl. Ook als je nog vragen hebt.

Related Posts

Privacyvoorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze informatie opslaan via uw browser van specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Let op dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.