Scroll Top
nemanja-o-JNrzTKb7SMw-unsplash (Demo)

Oproep: vakantie-ervaringen

Voor de zomervakantie deelden we het blog van Arjan van Gerner – Vrijwilliger bij Stichting Autstede – waarin hij zijn ervaring deelde met speciale vakanties voor gezinnen met kinderen met een ondersteuningsvraag. Een mooie tip voor ouders.

Maar er zijn vast meer initiatieven of vakantiebestemmingen waar jullie deze zomervakantie positieve ervaringen hebben opgedaan. Of misschien hebben jullie andere goede vakantietips. Deel ze met ons. We plaatsen deze ervaringen dan op de website. Zo kunnen jullie elkaar helpen aan geslaagde vakantietips!

Schrijf je verhaal

Schrijf  je verhaal zonder namen of persoonlijke informatie. Heb je een leuke foto die we mogen plaatsen, stuur deze dan mee.  En vertel er ook bij waarom deze vakantie juist voor jouw gezin zo geslaagd was. Want wat voor de een werkt, hoeft voor een ander helemaal niet passend te zijn. Zo kunnen andere ouders met behulp van jullie ervaringen ideeën opdoen voor een vakantie die bij hun gezin past.

Mail jullie verhalen naar [email protected] o.v.v. vakantie-ervaringen.

Related Posts

Privacyvoorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze informatie opslaan via uw browser van specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Let op dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.