Scroll Top

Podcastserie: Lezen met je oren!

Bibliotheekservice Passend Lezen heeft een podcastserie gemaakt over het vergroten van leesplezier, woordbegrip en woordenschat voor kinderen die lezen lastig vinden bijvoorbeeld door hun dyslexie. Janneke Bakker spreekt prominente gasten waaronder auteurs Bibi Dumon Tak en Jacques Vriens, professor Aryan van der Leij, een ervaringsdeskundige en onderwijsprofessionals.

De podcastserie is ontwikkeld voor leerkrachten en (ambulante) begeleiders in het speciaal onderwijs en het reguliere basisonderwijs en het voortgezet onderwijs. Maar ook ouders vinden er mooie tips en adviezen. Een aanrader dus.

Missie Passend Lezen

De podcast draagt bij aan de missie van Bibliotheekservice Passend Lezen namelijk het ondersteunen van kinderen met een leesbeperking. En probeert hen met hun producten aan te moedigen om te lezen.

Podcastserie

De podcastserie Lezen met je oren! is beschikbaar via verschillende (bekende) podcastplatforms en via passendlezen.nl/podcast. En kijk voor nog meer tips op www.passendlezen.nl

Privacyvoorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze informatie opslaan via uw browser van specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Let op dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.