Wij ondersteunen en versterken ouders van kinderen met problemen bij leren en/of gedrag in opvoeding, onderwijs en zorg

Oproep: vakantie-ervaringen

Voor de zomervakantie deelden we het blog van Arjan van Gerner – Vrijwilliger bij Stichting Autstede – waarin hij zijn ervaring deelde met speciale vakanties voor gezinnen met kinderen met een ondersteuningsvraag. Een mooie tip voor ouders.

Maar er zijn vast meer initiatieven of vakantiebestemmingen waar jullie deze zomervakantie positieve ervaringen hebben opgedaan. Of misschien hebben jullie andere goede vakantietips. Deel ze met ons. We plaatsen deze ervaringen dan op de website. Zo kunnen jullie elkaar helpen aan geslaagde vakantietips!

Schrijf je verhaal

Schrijf  je verhaal zonder namen of persoonlijke informatie. Heb je een leuke foto die we mogen plaatsen, stuur deze dan mee.  En vertel er ook bij waarom deze vakantie juist voor jouw gezin zo geslaagd was. Want wat voor de een werkt, hoeft voor een ander helemaal niet passend te zijn. Zo kunnen andere ouders met behulp van jullie ervaringen ideeën opdoen voor een vakantie die bij hun gezin past.

Mail jullie verhalen naar [email protected] o.v.v. vakantie-ervaringen.

Zoek op deze website:

  • Categorie

  • Diagnose/Aanleg

  • Leeftijd

  • Regio

  • Documenttype

Deze website is gemaakt door Project Icarus!

Project Icarus is een uitdagende en leerzame plek voor jongvolwassenen met een beperking die zichzelf willen ontwikkelen op het gebied van computers en ICT.

Wil je ook je website laten maken door Project Icarus?