Wij ondersteunen en versterken ouders van kinderen met problemen bij leren en/of gedrag in opvoeding, onderwijs en zorg

BalansKids! Ons tijdschrift dóór en vóór kinderen!

Een eigen tijdschrift voor kinderen die ondersteuning nodig hebben bij leren en/of gedrag. Zo zien zij dat zij niet de enige zijn die tegen problemen aanlopen. En vooral; dat ook zij bijzondere talenten of eigenschappen hebben.

In dit blad vertellen kinderen zelf over hun problemen bij het leren, of wat ze moeilijk vinden, bijvoorbeeld bij sociaal contact. Maar ook waar ze goed in zijn. En zo geven kinderen elkaar tips en adviezen. Ook staat het blad vol met puzzels, strips en nog veel meer!

Het is ook een interessant blad voor broers, zussen en vrienden van kinderen met extra ondersteuningsvragen! 

Wil jij ook BalansKids voor jouw kids? Neem dan snel een abonnement voor maar €18,00 per jaar. Exclusief voor leden van Balans! Ben je nog geen lid? Word dat dan nu! Bekijk hier de voordelen.

Bekijk hier een online versie: BalansKids 2022

Bekijk ook dit filmpje:

Vragen over de zorg of het onderwijs voor jouw kind?

Bel dan iedere werkdag tussen 10 en 13 uur naar onze advieslijn op 030-2255050. Buiten deze tijden kun je inspreken of ons contactformulier invullen.

Kennis en informatie

Bekijk ook eens onze kennisbank. Daar vind je getoetste kennis en informatie over ouderschap, opvoeden, onderwijs, zorg en de verschillende ontwikkelingsproblematieken (ADHD, Autisme, DCD, Dyscalculie, Dyslexie, ODD/CD en NLD, hoogbegaafdheid) maar ook ervaringen van andere ouders.

Of schrijf je in voor één van onze interessante webinars! Onze leden mogen onze webinars altijd gratis of met korting bijwonen. Niet-leden betalen een kleine bijdrage, meestal ca € 5,00.

Onze webinars vind je rechts in de kantlijn, of via deze link.

 

Zoek op deze website:

  • Categorie

  • Diagnose/Aanleg

  • Leeftijd

  • Regio

  • Documenttype

Deze website is gemaakt door Project Icarus!

Project Icarus is een uitdagende en leerzame plek voor jongvolwassenen met een beperking die zichzelf willen ontwikkelen op het gebied van computers en ICT.

Wil je ook je website laten maken door Project Icarus?