Scroll Top
Details
Date:

april 9

Time:

10:00 - 00:00

Event Category:

Thuiszitters

Event Tags:

thuiszitters, wandeling

Click to Register: https://balansdigitaal.nl/eventbrite-event/even-leunen-met-koffie-en-een-wandeling-3
Organizer

Karin Kelders

Email: info@deverborgenschatten.nl Website: https://www.deverborgenschatten.nl

Even leunen, met koffie en een wandeling

Beste ouder.

Voel je je niet begrepen en niet gehoord? Is het zwaar en heb je eigenlijk geen energie meer om iets te ondernemen? Dan wil ik je juist uitnodigen om op mijn koffie-wandelochtend te komen. Inmiddels bruis ik weer van de energie en ik kan best een beetje missen.

Mijn missie is helder en ik wil je bieden wat ik zelf heb gemist. Ik ga naast je wandelen en ik luister. Zonder oordeel, zonder label; ik heb geleerd dat het er mag zijn. Ik hoef niet beter, mooier en meer, ondanks mijn soms handige brein* wat anders is, snel en alles aan elkaar associeert (*onhandig of handig is maar net hoe je het bekijkt). Ik hoop dat ik je mag laten zien dat je er mag zijn en er zelfs al bent, goed en goed genoeg. En ”anders is zo gek nog niet”.

Als ouder met een kind dat vastloopt of zelfs thuis zit, kan je erg aan jezelf gaan twijfelen en krijg je alsmaar goed advies –  waar je waarschijnlijk niks mee kunt en waar je je nog onzekerder door voelt. Tijdens deze ochtend ga je merken dat ‘samen sterk en soms even leunen’ je weer nieuwe kracht gaat geven. Gun jezelf dit. Want als jij weer kracht ervaart, kan jij dit weer inzetten om je kind te blijven zien. Want ik weet hoe moeilijk en eenzaam het kan zijn.

Schrijf je in via info@deverborgenschatten.nl. Doe het maar gewoon.

Wil je eerst contact maken per mail, om te horen of het iets voor je is – dat mag ook. Info@deverborgenschatten.nl

Lieve groetjes,

Karin Kelders.

Praktische informatie

Voor wie? Ouders; ouders en thuiszitters
Wanneer? Iedere 2e dinsdag van de maand. Van 10.00u tot 10.30u inloop, dan wandelen tot 11.30u, max. 12u afsluiten
Contact: Karin Kelders, info@deverborgenschatten.nl
Website: www.deverborgenschatten.nl
Er zijn geen kosten aan verbonden

Privacyvoorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze informatie opslaan via uw browser van specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Let op dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.