Scroll Top
Details
Date:

maart 27

Time:

19:30 - 21:30

Click to Register: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-informatieavond-thuiszitters-801467098667
Organizer

Oudervereniging Balans

Website: https://www.eventbrite.nl/o/oudervereniging-balans-16642183486
Venue

de Klup

Mariastraat 52-54, 7311 HM Apeldoorn

Apeldoorn, GEL, NL, 7311 HM

Presentatie over het begeleiden van jongeren die thuiszitten of moeite hebben met hun schoolgang met autisme/ADHD/hoogbegaafdheid.

Bij deze informatieavond over thuiszitters verzorgt Marieke Hädicke een presentatie over het begeleiden van jongeren die thuiszitten of moeite hebben met hun schoolgang met autisme/ADHD/hoogbegaafdheid.

Mijn naam is dus Marieke Hädicke en ik ben ZZP’er in de zorg en ben als regiomoeder van Mama Vita actief in Apeldoorn. Ik heb mijn eigen coachpraktijk en samen met mijn man heb ik drie kinderen van 18, 15 en 11 jaar, waarbij ook bovenstaande thematiek speelt. Zelf heb ik veel ervaring met thuiszittende kinderen. Mede door mijn ervaringsdeskundigheid kan ik als professional voor zowel ouders als jongeren veel betekenen.

Ik begeleid jongeren die zijn uitgevallen (of dreigen uit te vallen) van school of moeite hebben met hun schoolgang en hierdoor worstelen met hun gevoelens van angst, paniek, onmacht, passiviteit en onzekerheid. Daarnaast begeleid ik ook hun ouders.

Graag wil ik als moeder en jongerencoach mijn opgedane kennis en ervaringen met jullie delen en gaan jullie met een hoop nieuwe inzichten en een gevoel van herkenning en erkenning weer naar huis.

Jullie zijn van harte welkom voor deze avond. Mocht je al even willen kijken op mijn site? www.bepaal-je-koers.nl

Gratis entree voor leden van Mama Vita en Balans. Niet-leden betalen € 5,- p.p. incl. 1 consumptie.

Opgeven (en eventueel betalen) kan via de oranje knop rechts bovenaan deze pagina.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.