Scroll Top

Informatieavond Thuiszitters

Tijdens deze informatiebijeenkomst bieden verschillende organisaties ouders praktische handvatten. Bovendien kun je in gesprek gaan met ouders wiens kinderen thuis zitten of dreigen in deze situatie te belanden. Verder zijn aanwezig:

Stans Goudsmit, Kinderombudsman Rijnmond. Zij startte onlangs een een onderzoek gestart om deze ouders en kinderen beter te kunnen ondersteunen.

Onderwijsvoorziening PentAgora benadert leerlingen en hun leerproces op een andere manier. In overleg met een coach en rekening houdend met anderen, bepalen de jongeren zelf wat voor hen zinvol is. De coaches leggen uit welke impact Agora-onderwijs kan hebben.

Oudervereniging Balans ondersteunt ouders van kinderen met extra ondersteuningsvragen rond onderwijs en opvoeding. Balans heeft onder andere een advieslijn voor ouders en professionals, doet belangenbehartiging en organiseert (online) bijeenkomsten over allerlei onderwerpen.

Deze avond wordt georganiseerd door Bibliotheek De Boekenberg en is bedoeld voor ouders en professionals.
Toegang € 3,50 (gratis voor leden van de bibliotheek)

Klik hier om je aan te melden

Privacyvoorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze informatie opslaan via uw browser van specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Let op dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.