Scroll Top
webinar Depressie bij kinderen en jong volwassenen deel 2 (Demo)

Hoe kan het residentieel onderwijs worden verbeterd?

Ben je ouder van een kind wat door omstandigheden op een (gesloten) leef- of behandelgroep woont en daar ook onderwijs krijgt? Of heb je hier in het verleden ervaring mee gehad en wil je meedenken hoe het onderwijs bij deze residentiële scholen er in de toekomst uit zou moeten zien / verder verbeterd kan worden?

Het Ministerie van OC & W werkt op dit moment aan een verbeterplan voor het residentieel onderwijs, mede met het oog op de ontwikkelingen in de gesloten jeugdzorg om meer en meer in te zetten op kleinschalige woon/zorgvoorzieningen. Graag komen we in contact met ouders die hierover verder willen meedenken en meepraten!

Je kunt een mail sturen naar Joli Luijckx  [email protected] van  Balans, vereniging voor ouders. Zij brengt je dan in contact met de medewerkers van OC & W voor het maken van een afspraak voor een gesprek. Deze gesprekken kunnen digitaal of fysiek en vertrouwelijkheid wordt gegarandeerd. 

Privacyvoorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze informatie opslaan via uw browser van specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Let op dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.