Scroll Top

Hoe kies je een school?

Een school zoeken voor je kind is een belangrijk en zorgvuldig werkje. Je gunt je kind natuurlijk een zo fijn mogelijke schooltijd. Je kind brengt nou eenmaal veel tijd door op school en de keuze is dus heel belangrijk voor het welbevinden van je kind. 

Het is best moeilijk om de juiste school voor je kind te vinden. Wij hebben daarom een checklist gemaakt om je te helpen een keuze te maken. 

De checklist laat zien waar je allemaal op moet letten. Welke vragen je moet stellen, en welke documenten je moet bekijken. Zoals de schoolgids en het schoolondersteuningsprofiel (SOP) 

De checklist download je HIER.

 Checklist schoolkeuze voor ouders

Nog meer vragen?

Lees ook onze artikelen in het kennisblok Onderwijs: ‘Neem de stille regie‘. Dan zorg je dat je de weg weet in het passend onderwijs, en de regels kent. 

Wil je sparren met een ervaringsdeskundige over je keuze? Neem dan eens contact op met onze Advieslijn.

Privacyvoorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze informatie opslaan via uw browser van specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Let op dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.