Scroll Top

Hoe kies je een school?

Een school zoeken voor je kind is een belangrijk en zorgvuldig werkje. Je gunt je kind natuurlijk een zo fijn mogelijke schooltijd. Je kind brengt nou eenmaal veel tijd door op school en de keuze is dus heel belangrijk voor het welbevinden van je kind. 

Het is best moeilijk om de juiste school voor je kind te vinden. Wij hebben daarom een checklist gemaakt om je te helpen een keuze te maken. 

De checklist laat zien waar je allemaal op moet letten. Welke vragen je moet stellen, en welke documenten je moet bekijken. Zoals de schoolgids en het schoolondersteuningsprofiel (SOP) 

De checklist download je HIER.

 Checklist schoolkeuze voor ouders

Nog meer vragen?

Lees ook onze artikelen in het kennisblok Onderwijs: ‘Neem de stille regie‘. Dan zorg je dat je de weg weet in het passend onderwijs, en de regels kent. 

Wil je sparren met een ervaringsdeskundige over je keuze? Neem dan eens contact op met onze Advieslijn.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.