Scroll Top
flag-1275831_1920-397x181 (Demo)

Vlagmoment Staatsexamen

De Staatsexamens zijn voor een groep nog volop bezig. Anderen zijn al klaar en mogen hun diploma of certificaten deze week al in ontvangst nemen. Dat is natuurlijk reden voor een feestje.

Er wordt een feestelijke felicitatie-estafette georganiseerd voor de geslaagde Staatsexamenleerlingen. De aftrap is vrijdag 3 juli op het Altra College Bleichrodt in Amsterdam.

Een aantal Kamerleden en de PO-Raad geven een korte toespraak. Daarna zal de vlag gehesen worden door Kamerleden en Elijah Delsink. Elijah is vso-eindexamenkandidaat en heeft net als Balans hard gelobbyd voor een feestelijk vlagmoment.

Het tweede vlagmoment zal zijn op 10 juli voor regio Zuid en het derde op 16 juli voor regio Midden.

Hierna volgen nog twee vlagmomenten voor staatsexamenkandidaten van particuliere scholen en voor leerlingen die niet verbonden zijn aan een school.

Houd de website van Balans en onze facebook en twitter in de gaten.

Privacyvoorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze informatie opslaan via uw browser van specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Let op dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.