Wij ondersteunen en versterken ouders van kinderen met problemen bij leren en/of gedrag in opvoeding, onderwijs en zorg

Opzeggen

Ga je weg? Wat jammer, we zullen je steun missen! Wist je dat je ook een donatie kunt doen of steunlid kunt blijven voor € 25,00 per jaar?

Hoe zeg je je lidmaatschap op?

Je moet schriftelijk opzeggen. Dat kan per post naar vereniging Balans, t.a.v. de ledenadministratie, Kosterijland 7, 3981 AJ, Bunnik, of via dit speciale contactformulier.

Balans hanteert een opzegtermijn van 2 maanden.

Sinds 1 december 2011  (wet Van Dam) mogen diensten op abonnementsbasis niet meer stilzwijgend verlengd worden. Deze wet geldt echter niet voor verenigingen. Voor verenigingen blijft gelden dat het lidmaatschap met een jaar verlengd kan worden, wanneer er niet voor een bepaalde periode opgezegd wordt. Meer informatie over de Wet van Dam vind je op www.opzeggen.nl. Je kunt je lidmaatschap uiterlijk 2 maanden voor het einde van je lidmaatschapsjaar opzeggen.

Wat is je lidmaatschapsjaar?

Ben je vóór 1 januari 2002 lid van Balans geworden, dan is het lidmaatschapsjaar voor jou gelijk aan een kalenderjaar. Je opzegging voor het komende kalenderjaar moet dan uiterlijk 31 oktober bij ons binnen zijn.

Ben je op of na 1 januari 2002 lid geworden, dan loopt je lidmaatschapsjaar vanaf de datum van aanmelding bij Balans. je opzegging voor het nieuwe lidmaatschapsjaar moet dan uiterlijk 2 maanden vóór het verstrijken van het lidmaatschapsjaar bij ons binnen zijn.

Hoe zeg je je abonnement op BalansKids op?

Om je abonnement op BalansKIDS op te zeggen, gebruik je dit speciale contactformulier op de contactpagina. Je krijgt bericht van ons zodra je opzegging in onze administratie is verwerk.

Heb je vragen over je lidmaatschap? Stuur dan een mail naar [email protected] of gebruik dit contactformulier

Zoek op deze website:

  • Categorie

  • Diagnose/Aanleg

  • Leeftijd

  • Regio

  • Documenttype

Deze website is gemaakt door Project Icarus!

Project Icarus is een uitdagende en leerzame plek voor jongvolwassenen met een beperking die zichzelf willen ontwikkelen op het gebied van computers en ICT.

Wil je ook je website laten maken door Project Icarus?