Scroll Top

Beloningsbeleid

Bestuur

Bestuurders van de vereniging krijgen hiervoor geen betaling. Bestuurders kunnen recht hebben op een vergoeding van kosten die zij hebben gemaakt om hun bestuurswerk te kunnen doen. Als dat nodig is, wordt door de ledenraad beoordeeld of hier recht op is. Ook beoordeeld de ledenraad of bestuursleden een (niet bovenmatige) vacatievergoeding krijgen voor het werk wat zij doen voor de vereniging.

Aan de bestuurders zijn geen leningen, voorschotten of garanties verstrekt.

Directie en personeel

De directeur is voor 44,44% aangesteld bij Balans. Het jaarinkomen valt binnen het maximum van 158.000 Euro volgens de VFI Beloningsregeling. Aan de directie zijn geen leningen, voorschotten of garanties verstrekt. Directie en personeel vallen onder de CAO Social Work (voorheen CAO Welzijn en Maatschappelijke Dienstverlening).

Privacyvoorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze informatie opslaan via uw browser van specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Let op dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.