Scroll Top

Instantie-vakantie

Eindelijk, het is bijna zover. Hier in het noorden begint bijna de zomervakantie. Als ouder van een dochter die 4 jaar geleden al is uitgevallen in het onderwijs, heb ik eigenlijk weinig meer te maken met schoolvakanties. Maar als de scholen sluiten heeft dat het mooie gevolg dat ook het contact met de leerplichtambtenaar, het samenwerkingsverband en de gemeente even op een laag pitje staan.

InstantieVakantie

Wij noemen dat INSTANTIE-VAKANTIE, by far de beste vakantie denkbaar wanneer je een kind hebt wat uitvalt in het onderwijs of dreigt uit te vallen. Geen MDO’s, e-mails of telefoongesprekken. Geen professionals die met de beste intenties je gezin overspoelen met bureaucratie en als je een beetje pech hebt een flinke portie drang & dwang. Nu kunnen we herstellen en ontspannen… en ons schrap zetten voor volgend schooljaar.

Blog geschreven door een moeder van een thuiszitter en vrijwilliger van Balans

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.