Scroll Top

Organisatie vereniging

Balans is een vereniging, met als doel:

‘het ondersteunen van ouders gezien hun bij de wet vastgelegde rechten en plichten, in het kader van hun verantwoordelijkheid voor een optimale opvoeding, zorg en scholing voor hun kind, al dan niet op basis van (i) (een vermoeden van) een mogelijk ontwikkelingsprobleem dan wel (ii) (een vermoeden van) een mogelijke ontwikkelingsstoornis van hun kind.’

Balans bereikt dit doel door:

  • Het vertegenwoordigen van de leden door de belangen te behartigen van de doelgroep, lokaal, regionaal en nationaal;
  • Het verstrekken van en het onderling uitwisselen van kennis, informatie, hulp en steun aan de doelgroep en derden, al dan niet in samenwerking met de wetenschap;
  • Het verbinden van ouders met elkaar en het bevorderen van het onderlinge contact en kennisdeling tussen de leden door het vormen van regionale afdelingen.

Balans is voor financiering grotendeels afhankelijk van leden en donateurs. Steun je de doelstelling van Balans? Help ons dan ons doel te bereiken en word lid of doneer!

Privacyvoorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze informatie opslaan via uw browser van specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Let op dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.