Scroll Top

Karin Kooreman

is moeder van Tobias en Olivier. Twee jongens die zich anders ontwikkelen en door hun hoogbegaafdheid en schooltrauma niet (meer) passen in het schoolsysteem. Zij is begonnen als regio-coördinator, maar beheert nu de website en de social media. Ook ondersteunt zij de advieslijn bij vastgelopen casussen over zorg of onderwijs en werkt zij mee aan het ontwikkelen van BalansMagazine en de nieuwsbrief.

Ook helpt zij onze collega Joli Luickx bij de lobbyactiviteiten van Balans. Daarnaast geeft zij, met een andere moeder regelmatig presentaties over passend onderwijs, voor ouders en professionals.

In 2018 schreef zij haar ‘Pleidooi voor lastige ouders‘, wat helaas nog altijd actueel is. Ook schrijft zij soms over haar ervaringen als moeder van kinderen die niet in het  schoolsysteem passen, zoals het blog ‘Luisteren naar mijn kind’.

Privacyvoorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze informatie opslaan via uw browser van specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Let op dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.