Scroll Top
DCD (Demo)

Deze nieuwe producten bevorderen de implementatie van de nieuwe richtlijn DCD

Wat is goede diagnostiek bij kinderen met een vermoeden met DCD? Wat staat erover in de richtlijn DCD? Waar vind je die richtlijn?  Wat is goede behandeling voor deze kinderen? En hoe lees je de informatie die in deze In 2020 is de richtlijn staat?

Allemaal vragen die professionals die met kinderen met (een vermoeden van) DCD werken, bezig houden. Maar ook voor ouders van deze kinderen is deze informatie interessant. Het goed toepassen van de richtlijn DCD zal bijdragen aan het verbeteren van de zorg aan deze kinderen en het beperken van de gevolgen van DCD die deze kinderen ervaren.

Kennisclips, factsheets en een vlog

De Nederlandse Vereniging voor Kinderfysiotherapie, het Platform Kinderoefentherapie en Ergotherapie Nederland hebben een aantal producten ontwikkeld om de implementatie van de richtlijn DCD te bevorderen. Er zijn kennisclips, factsheets en binnenkort volgt er nog een vlog. Op 30 september tijdens het SCEM-congres worden de producten officieel gelanceerd. En je vindt al deze producten overzichtelijk bij elkaar voor iedereen toegankelijk  in het dossier DCD op de website van Balans op de pagina over de Richtlijnen diagnostiek en behandeling van DCD.

Je vindt daar ook de kennisclips in beeldvorm (MP4), maar die zijn ook te bekijken via ons Youtube Kanaal

Fijne samenwerking

Balans is blij met de samenwerking met het DCD netwerk. Zo borgen we in het dossier DCD alle relevante informatie over DCD voor zowel (zorg-)professionals, onderwijs en ouders overzichtelijk bij elkaar.

Vragen?

Neem contact op met onze advieslijn. Elke werkdag tussen 10.00 en 13.00 uur op 030-2255050. Op andere tijden kan je de voicemail inspreken. Of ons contactformulier invullen. Dan bellen of mailen we je terug.

Related Posts

Privacyvoorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze informatie opslaan via uw browser van specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Let op dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.