Scroll Top
Welkom bij de Taalclub_omslag (Demo)

Speciaal voor leden van Balans: Winactie NLD-boek

Win het boek ‘Welkom bij de Taalclub. Over taaldenkers in een beeldcultuur’

Iemand die goed is in taal, maar zien én doen een uitdaging vindt. Zo kun je volgens Dr Annemaaike Serlier-van den Bergh – deskundige op het gebied van NLD – omschrijven waar mensen met deze non- verbale leerstoornis last van hebben. Annemaaike spreekt liever over Taaldenkers, want dat is waar ze goed in zijn.  Lees hier het interview met Annemaaike, dat eerder verscheen in BalansMagazine.

Meer dan 25 jaar onderzoek

Dr Annemaaike Serlier-van den Bergh doet al meer dan vijfentwintig jaar onderzoek naar NLD en promoveerde op het onderwerp. Ze sprak in de loop der jaren met duizenden mensen over hun ervaringen; hoe was hun jeugd, hoe groeide ze op, hoe was hun opleiding en hun relaties. Wat zijn de do’s en dont’s? Al haar kennis, ervaringen en bevindingen bundelde ze in haar recent verschenen boek: Welkom bij de Taalclub. Over taaldenkers in een beeldcultuur 

Winactie: 5 exemplaren van Het nieuwe NLD-boek van deskundige Dr. Annemaaike Serlier- van den Bergh

Uitgeverij Nijgh en van Ditmar stelt ter gelegenheid van het verschijnen van het NLD-boek  

‘Welkom bij de Taalclub’, over taaldenkers in een beeldcultuur, 5 boeken beschikbaar speciaal voor leden van Balans of ouders die nu lid worden van Balans.   

Wat moet je doen om het boek te kunnen winnen?  

Stuur een mail naar [email protected] ovv winactie NLD boek. Zet je naam en adresgegevens in de mail. En vermeld of je lid van Balans bent of lid bent geworden. Balans verloot onder de deelnemers maar liefst 5 boeken.  

Webinar

Webinar

Op donderdagavond 25 november van 20.00 tot 21.00 uur vertelt Annemaaike in een Webinar over de Taaldenkers die ze 25 jaar gevolgd heeft en haar boek. Na de presentatie van Annemaaike kan je haar vragen stellen via de chat. 

Voor leden van Balans is deze Webinar gratis. Niet-leden betalen € 5,00 (ex administratiekosten).

Tickets reserveren kan via deze link.

Meer weten?

Lees hier ons hele dossier over NLD, of bel onze advieslijn. Elke werkdag bereikbaar van 10 tot 13 uur op 030-2255050. Buiten deze tijden kun je inspreken of ons contactformulier invullen.

Privacyvoorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze informatie opslaan via uw browser van specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Let op dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.