Scroll Top
webinar Rekenproblemen en Dyscalculie (Demo)

Heb je een vraag over rekenproblemen of dyscalculie?

Dit is je kans!

Wil je bijvoorbeeld graag weten waarom een kind al heel vroeg of pas bij het meer complexe rekenen (breuken, procenten, …) vastloopt en hoe je dan kunt helpen? Hoe het zit met psychologisch onderzoek en toetsen? Waarom is het verstandig om hulpmiddelen, zoals een rekenmachine, al heel vroeg in te zetten? Of…  

Webinar 16 februari 2022

Op 16 februari 2022 om 20.00 uur zullen Wied Ruijssenaars (Emeritus-hoogleraar Orthopedagogiek) en Cécile Ruijssenaars (Orthopedagoog met jarenlange ervaring in het begeleiden van kinderen met rekenproblemen) alle gestelde vragen beantwoorden tijdens een Webinar. Stel je vraag door een mail te sturen naar [email protected] o.v.v. rekenprobleem.  

Vergeet niet je ook aan te melden voor het Webinar via deze link

Kosten € 5,00, gratis voor leden

Leden van Balans en Mama Vita mogen altijd gratis of met korting onze webinars volgen. Anderen betalen € 5,00 (ex administratiekosten) Dus word snel lid van Balans!  Bekijk onze andere interessante webinars, bijvoorbeeld over Passend Onderwijs, dyslexie, DCD en angst, in onze agenda.

Meer informatie over dyscalculie

Via deze link vind je ons hele dossier over dyscalculie. Met informatie als:

 

Buiten dit dossier hebben we hebben nog meer informatie over Dyscalculie. Die vind je door Dyscalculie in te toetsen in het zoekmenu. En bij de ‘gerelateerde berichten’.

Privacyvoorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze informatie opslaan via uw browser van specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Let op dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.