Scroll Top
nieuwboek (Demo)

Input gevraagd voor nieuwe boeken over selectief mutisme

Eustache Sollman, auteur van ‘Breek de Stilte’ en ‘Lekkere kletskoppen?!’, vroeg Balans hem te helpen om input te verzamelen voor twee nieuwe boeken die hij wil gaan schrijven. Eustache schreef voor onze website het kennisdossier over selectief mutisme.  Bovendien helpen wij graag mee om de kennis over selectief mutisme te vergroten. Daarom delen wij hieronder zijn oproep.

Input vanuit onderwijspraktijk en ervaringsdeskundigen

Hoewel de inkt van ‘Lekkere kletskoppen?!’ amper droog is, heb ik alweer nieuwe plannen en ik wil graag om jullie hulp vragen.

Op dit moment heb ik het idee in mijn hoofd om twee nieuwe boeken over selectief mutisme te gaan schrijven. Een met vooral praktische tips vanuit de onderwijspraktijk en een met verhalen van ervaringsdeskundigen.

Ik ben op zoek naar mensen die mij kunnen gaan voorzien van input!

Boek onderwijspraktijk

Voor het boek over de onderwijspraktijk zoek ik mensen die werken met kinderen met selectief mutisme en ben ik op zoek naar ervaringen en tips om met deze kinderen om te gaan. Wat heb jij gedaan waardoor je het kind verder kon helpen?

Verhalen van ervaringsdeskundigen

Voor het boek met verhalen van ervaringsdeskundigen ben ik op zoek naar mensen die zelf selectief mutisme hebben, of hebben gehad. En naar ouders van kinderen met (kenmerken van) selectief mutisme. Welke ervaringen hebben jullie?

Aanmelden

De aanmeldingen ga ik inventariseren en ieder krijgt van mij verdere informatie gemaild. Je moet dan denken aan vragenlijsten, bepaalde thema’s waar ik meer over wil weten, etc. Dit kan even duren, ik ben echt nog in de beginfase van het proces. Ik heb het al wel aardig in mijn hoofd zitten, maar nog niet op papier.

Aanmelden kan op www.breekdestilte.nl/nieuw

Meer lezen?

Bekijk hier het hele dossier over selectief mutisme. Met uitleg over wat selectief mutisme is en informatie over diagnose, behandeling en benadering. Ook staan er links in naar ervaringsverhalen en vlogs. Lees ook het interview met Eustache over zijn laatste boek ‘Lekkere Kletskoppen?!’.

Related Posts

Privacyvoorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze informatie opslaan via uw browser van specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Let op dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.