Scroll Top
Paint wit (Demo)

8 webinars over ADHD en ADHD (druk) gedrag

Balans organiseert vanaf september samen met PAINT acht webinars over ADHD en ADHD-gedrag. De webinars zijn onderdeel van een project dat tot doel heeft om betrouwbare kennis over ADHD (gedrag) te verspreiden. Het voornaamste doel van het project is om te laten zien wat er uit wetenschappelijk onderzoek komt over welke zorg voor ADHD effectief is en welke niet.

Tijdens ieder webinar zal een expert een halfuur een presentatie geven over een specifiek ADHD-gerelateerd onderwerp. Daarna is er veel ruimte voor vragen en discussie. De webinars zijn gratis bij te wonen. Meld je wel van tevoren aan. Dan krijg je een dag van tevoren de toegangslink toegestuurd.

Kijk voor het complete overzicht van de webinars in de agenda op de website van Balans Je vindt hier ook meer informatie over de onderwerpen van de webinars en de sprekers.

Programma van de 8 webinars

Donderdagavond 15 september: ADHD en medicatie  Spreker: Karen Vertessen

Dinsdagavond 27 september: ADHD gedrag op school en leerkrachttraining Spreker: Anouck Staff

Maandagavond 10 oktober: ADHD-gedrag thuis en oudertraining Spreker: Prof. Dr. Barbara van den Hoofdakker

Donderdagavond 3 november: Feiten en fabels over ADHD gedrag Spreker: Dr. Tycho Dekkers

Maandagavond 14 november: Executieve functies en ADHD gedrag Spreker: Dr. Sebastiaan Dovis

Maandagavond 16 januari 2023: ADHD gedrag bij pubers Spreker: Dr. Bianca Boyer

Dinsdagavond 7 februari 2023: Onderbelichte kanten van ADHD: ADD zonder hyperactiviteit en AD(H)D bij meisjes Sprekers: Dr. Annabeth Groenman en Suzanne de Jong

14 maart 2023: Stigma met betrekking tot ADHD gedrag Spreker: Prof. Dr. Saskia van der Oord

Saskia van Der Oord

Suzanne de Jong

Annabeth Groenman

Related Posts

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.