Scroll Top
flag-1275831_1920-397x181 (Demo)

Vlagmoment voor Staatsexamenkandidaten

Op 10 juni horen de meeste leerlingen die mee hebben gedaan aan de reguliere examens of ze zijn geslaagd of gezakt. Traditioneel vieren we het slagen voor het eindexamen in Nederland met het uithangen van de vlag.

Voor de Staatsexamenkandidaten zijn de examens dan nog volop bezig. Zij horen pas later of ze zijn geslaagd of gezakt. Ook voor de Staatsexamenkandidaten is er dit jaar weer een vlagestafette. Deze start op 9 juli.

VSO-scholen en particuliere scholen waarvan leerlingen dan al klaar zijn met hun staatsexamens wordt gevraagd die dag de vlag uit te hangen. En ook individuele leerlingen wordt gevraagd de vlag uit te hangen wanneer ze zijn geslaagd.

Net als vorig jaar zal van de start van de vlagestafette op 9 juli weer een feestelijk moment worden gemaakt. Hoe dit er precies uit gaat zien wordt later nog bekend gemaakt.

Doordat de Staatsexamens gespreid worden afgenomen per regio zal niet voor alle Staatsexamenkandidaten het afronden van de examens op hetzelfde moment zijn. Daarom wordt 9 juli de start van de vlagestafette en volgen de andere regio’s met het uithangen van de vlag.

Meer informatie over de Staatsexamens:

Related Posts

Privacyvoorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze informatie opslaan via uw browser van specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Let op dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.