Scroll Top
Wij zoeken gezinnen voor een item over ADHD en voeding! (Demo)

Wij zoeken gezinnen voor een item over ADHD en voeding!

Achter de schermen zijn we hard aan het werk met een nieuwe website. Op onze nieuwe BalansWebsite komt ook een pijler ‘Voeding’. Daarin gaan we in op de betekenis van gezonde voeding op ADHD(-kenmerken). Onder meer zorgprofessionals en wetenschappers werken mee aan de geboden kennis, die we blijven actualiseren. Graag zouden we ook gezinnen aan het woord laten, of een ouder met kind, dat over dit item kan vertellen.

Speelt er ADHD binnen jullie gezin, en eten jullie juist daarom bewust gezonde producten, of volgen jullie misschien een (specifiek) dieet? En zouden jullie hierover willen vertellen op onze website om andere ouders, kinderen en jong-volwassenen met ADHD te bemoedigen, te inspireren, te informeren?

Stuur dan een mail met in het kort iets over jullie gezinssituatie (samenstelling, leeftijden, ontwikkelingsproblemen, betekenis van voeding) plus telefoonnummer naar: [email protected].

Dank vast voor de medewerking!

Beatrice Keunen,

hoofdredacteur Balans Magazine

Related Posts

Privacyvoorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze informatie opslaan via uw browser van specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Let op dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.