Scroll Top
Kind of de rekening (Demo)

Premiere documentaire jeugdzorg in Leiden tijdens Leiden International Film Festival

Het kind of de rekening? Een documentaire over jeugdzorg in de Leidse Regio.

Zaterdag 30 oktober gaat een driedelige documentaire in première over jeugdzorg in de Leidse regio. Twee van de delen waren al te zien in een voorvertoning op 13 oktober jl.

De documentaire is gemaakt door Jan Stap in samenwerking met René Lamers. Stap maakt films die effectief zijn. Als Balans willen wij dan ook meehelpen om deze documentaire te verspreiden en zichtbaar te maken voor zoveel mogelijk leden en andere geïnteresseerden. Want hoewel de docu gaat over Jeugdzorg in Leiden, is deze ook van toepassing op andere regio’s.

Premiere op 30 oktober 2021

De complete documentaire Het kind of de rekening? gaat in première op zaterdag 30 oktober om 11.00 uur tijdens het Leiden International Film Festival – LIFF. Aansluitend is er een halfuur de gelegenheid voor een nabespreking met de aanwezigen in de zaal.
De locatie is het Kijkhuis, Vrouwenkerksteeg 10, 2312 WS Leiden. Kaarten zijn vanaf half oktober te bestellen op de website van het LIFF
 
In een later stadium zal de documentaire ook te zien zijn via Sleutelstad TV

Sneek peaks

Sneek peaks en andere informatie lees je in de blogs van Jan Stap op zijn website Jan Stap Film

Volgende film over onderwijs

Jan Stap werkt al aan een volgende documentaire, Leren in Leiden. Ook dit is een reeks van drie: ‘Passend onderwijs’, ‘Inclusie’ en ‘Witte vlekken’. Via blogs van Jan op zijn website, zijn hier ook al korte voorvertoningen van te zien. 

Alinea, vervang deze tekst door de alinea tekst. Kopieer dit blok wanneer je nog een alinea wil maken.

Wanneer je meerdere subtitels hebt, kopieer dan de subtitel die hierboven staat.

Kopieren: rechter muisknop op blauwe pennetje, kies dupliceren.

 

Related Posts

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.