Scroll Top
Dyslexieweek (Demo)

Samen voor empowerment week van dyslexie

Online webinar 4 oktober 2021 van 19.00 tot 21.30 uur

Vorig jaar was deze samenwerking al tot stand gekomen, hoe mooi dat dat dit jaar wordt vervolgd met vereniging BalansImpuls & Woortblind en HOI! We vinden elkaar op het gebied van delen van kennis, ervaringen en het geven van ondersteuning. Ook dit jaar wordt het een GRATIS PROGRAMMA voor dyslectici, ouders, leerkrachten, werkgevers en iedereen die meer wil weten over het brede beeld van dyslexie.

Er komt een spetterende openingsspreker Jonathan Moony. Daarna volgt een panel met experts vanuit de drie organisaties. De experts zullen hun kennis en expertise delen en zich buigen over een aantal stellingen. Deze stellingen zullen gaan over kinderen en volwassen dyslectici en wat er speelt in hun levens. Het zal een prikkelende avond worden met veel nieuwe inzichten en ervaringen. Dus meldt je gratis aan en mis het niet!

Voor meer informatie kijk op de website Week van Dyslexie 2021;

SAMENVOOREMPOWERMENT – Week van Dyslexie

Related Posts

Privacyvoorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze informatie opslaan via uw browser van specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Let op dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.