Scroll Top
leerproblemen of dyslexie in coronatijd (Demo)

Leesproblemen of dyslexie in coronatijd. Wat moet je als ouder weten?

Wat zijn de gevolgen van het afstandsonderwijs voor mijn kind dat moeite heeft met leren lezen?

Duurt het nu nog langer voor mijn kind een dyslexieonderzoek krijgt?

Wij krijgen steeds meer vragen van bezorgde ouders van kinderen die moeite hebben met lezen. Begrijpelijke vragen. Want door de coronacrisis verloopt het onderwijs anders. Het is juist nu extra belangrijk dat school en ouders samenwerken bij leesproblemen of dyslexie.

In dit artikel van Dyslexie Centraal vind je onder andere meer informatie over extra ondersteuning bij leesproblemen en dyslexie, toetsen en een vermoeden van dyslexie in deze tijden van corona en (gedeeltelijk) afstandsonderwijs.

Dit artikel is voor Dyslexiecentraal gemaakt door Balans, in samenwerking met het Nederlands Kwalitietisinstituut Dyslexie en het Expertisecentrum Nederlands.

Heb je vragen over dit bericht? Of een andere vraag over leesproblemen of dyslexie? Bel dan met BalansAdvies elke maandag t/m vrijdag van 10.00 uur tot 13.00 uur op telnr. 030-2255050 of stel je vraag 24/7 via het contactformulier.

Related Posts

Privacyvoorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze informatie opslaan via uw browser van specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Let op dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.