Scroll Top
© Peter Sneaterse (Demo)

Webinar leerrecht en passend onderwijs met onderwijsjurist Katinka Slump tijdens ledenvergadering Balans

Exclusief voor leden van Balans

Na een korte Algemene Ledenvergadering (ALV) van Balans, geeft Katinka Slump een presentatie over leerrecht en passend onderwijs. Katinka Slump is onderwijsjurist. Tijdens dit webinar vertelt zij over de complexe wet- en regelgeving van het Onderwijsrecht, en wat die regels in de praktijk betekenen voor ouders en leerlingen.

29 september 2022, 19.30 tot 21.00 uur

Katinka wil haar verhaal graag afstemmen op de vragen van onze leden. Als je lid bent, kun je nu je vraag over passend onderwijs en leerrecht al mailen naar [email protected] ovv ‘vraag aan Katinka Slump’. Ook tijdens het webinar is er gelegenheid om vragen te stellen via de chat.

Programma:

19.30 uur: Welkom en start Algemene ledenvergadering

19.35 uur: Korte introductie door bestuursvoorzitter van Balans Petra Pronk. (Het jaarverslag en de jaarrekening sturen we vooraf aan alle deelnemers.)

19.40 uur: Gelegenheid om vragen te stellen aan het bestuur

19.50 uur Stemming over herbenoeming bestuursleden en benoeming nieuwe bestuursleden.

20.00 uur: Einde ALV en start presentatie Katinka Slump, waarin zij ook ingaat op de vooraf ingestuurde vragen van deelnemers

20.30 uur: Vragen beantwoorden die zijn gesteld via de chat

21.00 uur: Afsluiting van de avond

Meld je nu aan voor dit gratis webinar. Je krijgt dan vooraf een vooraf een toegangslink toegestuurd en het jaarverslag en de jaarrekening. Aanmelden via deze link:  https://www.eventbrite.nl/e/tickets-webinar-leerrecht-en-passend-onderwijs-alv-balans-387969215367

*Aanmelden uiterlijk 28 september 2022 voor 12 uur.

Related Posts

Privacyvoorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze informatie opslaan via uw browser van specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Let op dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.